Benodigdheden voor 4 personen:
- 4 stuks brioche bollen
- 4 stuks Black Angus hamburger 180 gram
- 1 stuks tomaat
- 8 stuks ontbijtspek
- 8 plakken rode cheddar
- 1 stuks rode ui
- 1 bakje husselsaus
Bereiding:
Als voorbereiding (Mise en place):
- De brioche bollen afbakken in de oven voor 4 minuten op 180 graden
- Snijd de tomaat in dunne plakjes
- Het ontbijtspek krokant bakken in de braadpan aan beide kanten (let op geen olie of boter in de pan)
- Snijd de rode ui in ringetjes
- Leg de Black Angus hamburger op de grill. Naar persoonlijke voorkeur rare, medium of well-done. Leg de cheddar (2plakken per burger) op de hamburger en smelt de kaas over de burger in de oven of onder de gril.
En nu stapelen!!!
Smeer de onderkant van de briochebol met dikke laag husselsaus in, vervolgens stapel je de burger en daarna de volgende ingrediënten op elkaar. Als topping nog een lepel husselsaus erop en de bovenkant van de briochebol zodat het lekker blijft plakken! Mooie prikker erdoor en klaar!